U wilt eens wat anders met uw haar, of u wilt weer model aanbrengen in uw bestaande coupe. Hoe dan ook, als u naar de kapper gaat, verwacht u passend advies en een prachtig resultaat.

Bij kapsalon ‘’Het Haarhuys’’ wordt er daarom met behulp van een kleurenanalyse naar uw stijl en uitstraling gekeken. De kleur van uw huid en uw ogen zijn belangrijk voor het bepalen van het kleuradvies voor uw haar. Coupe en kleur wordt dus altijd op uw gezichtsvorm en huidskleur afgestemd. Maar uw eigen wensen zijn natuurlijk minstens zo belangrijk!

TRENDY OF KLASSIEK


Of u gaat voor een kapsel dat past bij de laatste trend, of voor een klassieke coupe, u wordt graag geholpen. Het doel van Het Haarhuys is dat u met een tevreden gevoel en een prachtig kapsel de kapsalon verlaat.

Klanten die regelmatig een bezoek aan de kapsalon brengen, ontvangen een klantenkaart met voordeel.

MEDICEUTICALS -
OFFICIAL DEALER & HAIR-SCALP SPECIALIST


Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid

Vanuit deze kerngedachte ontwikkelden wetenschappers en haarverzorging professionals haarverzorgingsproducten voor ieder haartype en voor specifieke haar -en hoofdhuidproblemen zoals: haaruitval door chemotherapie, haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. menopauze /zwangerschap, Alopecia Areata, Alopecia Androgentica, eczeem, schilfers, jeuk, vette en droge huid, psoriasis.

Als u een chemokuur moet ondergaan zorgen de Mediceuticals producten ervoor dat de hoofdhuid in goede conditie blijft, ook na het beëindigen van de chemokuur en ook als het haar weer gaat groeien. Tevens zorgen de producten er ook voor dat het “nieuwe“ haar sterk en gezond wordt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.
Het Haarhuys Het Haarhuys

STICHTING HAARWENSEN


Het Haarhuys

Kapsalon “Het Haarhuys” zet zich in voor Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een pruik of haarwerk. Helpt u ook mee? Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat er geen enkel kind meer kaal hoeft te zijn. Wilt u uw haar doneren? Bel dan voor een afspraak via 06 13 09 98 67 of neem contact op via de contactpagina. Kijk voor meer informatie op www.haarwensen.nl!
Tot gauw in de kapsalon!