U wilt eens wat anders met uw haar, of u wilt weer model aanbrengen in uw bestaande coupe. Hoe dan ook, als u naar de kapper gaat, verwacht u passend advies en een prachtig resultaat.

Bij kapsalon ‘’Het Haarhuys’’ wordt er daarom met behulp van een kleurenanalyse naar uw stijl en uitstraling gekeken. De kleur van uw huid en uw ogen zijn belangrijk voor het bepalen van het kleuradvies voor uw haar. Coupe en kleur wordt dus altijd op uw gezichtsvorm en huidskleur afgestemd. Maar uw eigen wensen zijn natuurlijk minstens zo belangrijk!

TRENDY OF KLASSIEK


Of u gaat voor een kapsel dat past bij de laatste trend, of voor een klassieke coupe, u wordt graag geholpen. Het doel van Het Haarhuys is dat u met een tevreden gevoel en een prachtig kapsel de kapsalon verlaat.

Klanten die regelmatig een bezoek aan de kapsalon brengen, ontvangen een klantenkaart met voordeel.

KIS & AXIS


In de kapsalon wordt er uitsluitend gewerkt met producten van KIS en AXIS. De producten van KIS worden geproduceerd door professionals die allemaal een passie voor haar hebben. U kunt er dus vanuit gaan dat uw haar goed zit en voldoet aan de opkomende trends. De producten van AXIS zijn daarnaast niet getest op dieren, bevatten geen parfum, parabenen en sulfaten en zijn daardoor uitermate geschikt voor synthetische haarwerken.
AXIS wordt geformuleerd en gefabriceerd uit alleen de zuiverste ingrediënten.

Andere voordelen van KIS en AXIS:
- Haarherstel van binnen.
- Geschikt voor elk haartype.
- Het haar verzwaart niet.
- Niet getest op dieren.
- Niet belastend voor het milieu.
- Bevat naast keratine geen dierlijke bijproducten.
- Recyclebare verpakkingen.
Het Haarhuys KIS

Klik op het logo voor meer informatie over de verzorgings- producten van KIS en AXIS.

STICHTING HAARWENSENKapsalon “Het Haarhuys” zet zich in voor Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een pruik of haarwerk. Helpt u ook mee? Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat er geen enkel kind meer kaal hoeft te zijn. Wilt u uw haar doneren? Bel dan voor een afspraak via 06 13 09 98 67 of neem contact op via de contactpagina. Kijk voor meer informatie op www.haarwensen.nl!
Tot gauw in de kapsalon!