Een persoonlijke en vriendelijke benadering staat bij Het Haarhuys centraal. Uw wensen en alle mogelijkheden worden in een gemoedelijke en discrete omgeving met u besproken.

De stap naar een haarwerkspecialist is voor veel mensen erg lastig. Het Haarhuys begrijpt dit volledig en heeft begrip voor de emoties die eventueel kunnen opspelen voor, tijdens en na het aanmeten van een haarwerk of pruik. Uw wensen en alle mogelijkheden worden in een gemoedelijke en discrete omgeving met u besproken. De salon staat gedurende uw komst geheel en alleen voor u ter beschikking. Op deze manier krijgt u persoonlijke aandacht en komen we samen tot een goede keuze.

Als u ten gevolge van een chemotherapie/bestraling een haarwerk of pruik nodig heeft, dan wordt u geadviseerd om ruim voor het begin van de kuur een afspraak te maken. Er wordt samen met u gekeken naar welk haarwerk het beste bij u past. Het allerbelangrijkste is dat u zich hier prettig bij voelt.

HET HAARHUYS VOOR AL UW HAARWERKEN

 • Persoonlijke aandacht, klankgerichtheid en deskundigheid zijn vanzelfsprekend.
 • Keuze uit vele modellen en kleuren haarwerken voor dames, heren en kinderen.
 • Hoogwaardige kwaliteit in alle prijsklassen.
 • Het Haarhuys heeft contracten met alle zorgverzekeringen.
 • In de salon is een ruim assortiment mutsjes, sjaals, tops en andere hoofdbedekkingen aanwezig.
 • Levering confectie haarwerken binnen 2 werkdagen.
 • Na het eerste gratis en vrijblijvende contact met een klant wordt er desgewenst binnen 5 werkdagen een afspraak gemaakt.
 • Uitgebreide voorlichting omtrent alles wat u behoort te weten over haarwerken.
 • Behandeling aan (zieken)huis bij medische indicatie.
 • De mogelijkheid bestaat om een haarwerk te reserveren voor een minimale periode van 3 weken en maximaal 6 weken.
 • ANKO gecertificeerd.

DE WERKWIJZE


De keuze en eventuele aanschaf van een haarwerk kent meestal drie contact momenten.

HET EERSTE CONTACT

Tijdens het eerste contact vindt een uitgebreid vrijblijvend en gratis intake gesprek plaats. Uw wensen en verwachtingen worden besproken en de voor -en nadelen van de verschillende haarwerken komen aan bod. Ook de kosten komen aan de orde, evenals de mogelijkheden tot vergoeding door de zorgverzekeraar. Nu wordt een gezamenlijke keuze gemaakt op gebied van stijl, type, model, kleur en montuur. Afhankelijk van uw keuze bestellen wij meerdere haarwerken. De levertijd is over het algemeen 2 werkdagen. Desgewenst kan er globaal een prijsopgaaf worden verstrekt.

HET TWEEDE CONTACT

Tijdens het tweede contact zijn alle door u gekozen haarwerken aanwezig en kunt u deze passen om uiteindelijk uw keuze te maken. Het haarwerk wordt van de juiste coupe voorzien. U krijgt uitgebreid instructie en voorlichting over het dragen, op –en afzetten en onderhoud van uw haarwerk. Ten slotte wordt de definitieve nota opgesteld.

HET DERDE CONTACT

Het is van belang dat u zich prettig blijft voelen met uw uiterlijk. Tijdens de nazorg (derde contact) wordt zorgvuldig stilgestaan bij uw ervaringen en kunnen diverse vragen aan bod komen. Het Haarhuys biedt u de service aan om uw haarwerk/ pruik te laten wassen en stomen. Of als er een reparatie nodig is, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.